Skolepenges anvendelse drøftes i Byrådet

Skolepenges anvendelse drøftes i Byrådet

25. april 2016 - kl. 0:07 - af

I forbindelse med udmelding af budgetrammerne for 2017 fik Børne- og Ungdomsudvalget tilført 10 mio. kr. til et kvalitetsløft på dagtilbud og skoleområdet. Børne- og Ungdomsudvalget har haft drøftelse af, hvordan udvalget ønsker at udmønte midlerne – bl.a. for at indtænke pengene i skoleårets planlægning 2016-17, og skoleårets planlægning er i fuld gang.

Et flertal i Børne- og Ungdomsudvalget bestående af Socialdemokraterne, SF, Dansk Folkeparti samt Enhedslisten tilsluttede sig B&U-formand Christina Lykke Eriksens forslag om en fordeling af de 10 mio. kr. på skolerne således: forberedelsestid 6 mio. kr., inklusion 1 mio. kr., dag- og fritidstilbud 2,6 mio. samt andet 400.000 kr.

Venstre har efterfølgende meldt ud, at partiet gerne vil prioritere et kvalitetsløft af skole- og dagtilbudsområdet. Hvordan pengene skal udmøntes, skal efter partiets opfattelse afvente den endelige udmelding af den kommunale budgetramme og indgå i budgetforhandlingerne. Venstre anfører, at partiet gerne vil sikre, at de 10 mio. kr. anvendes bedst muligt for børn og forældre. Derfor har partiet ønsket en fælles drøftelse i Byrådet.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skolepenges anvendelse drøftes i Byrådet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER