Nyt erhvervsforum ser dagens lys i Sæby

Nyt erhvervsforum ser dagens lys i Sæby

25. april 2016 - kl. 15:57 - af

Tirsdag den 19. april slog Sæby Golfklub for første gang dørene op for det nyetablerede Sæby Golfklubs Netværksforum, det såkaldte SNF. De knap 70 sponsorer i vidt forskellige kategorier var alle inviteret til morgenbrød i klubhuset på Vandløsvej, hvor sponsorudvalgsformand Kim Albæk bød velkommen til de fremmødte deltagere.

Første møde indbød til dialog om sponsorernes ønsker for fremtidige møder og som fast punkt på dagsorden før første og fremtidige møder en individuel præsentation. Hver sponsor har ét minut til præsentation af sig selv, sin virksomhed og eventuelle ønsker ift. kommende samarbejdspartnere, derudover vil der være en virksomhed/person, der får 10 min. til at promovere sin forretning ekstra godt hver gang.

Sponsorudvalgsformand Kim Albæk fortæller om projektet ”Tanken med Sæby Golfklubs Netværksforum er, at det skal lønne sig at være sponsor i Sæby Golfklub, og at det skal være med til at fremme erhvervslivet i Sæby og omegn”.

Ved første møde deltog over 20 personer, og næste gang tegner til over 35, så hvis man ønsker at være en del af det nye Sponsornetværksforum kræver det blot et sponsorat i Sæby Golfklub.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt erhvervsforum ser dagens lys i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER