42 indsamlere er klar i den god sags tjeneste

42 indsamlere er klar i den god sags tjeneste

24. april 2016 - kl. 1:00 - af

I dag søndag, er der for første gang indsamling i Hjerteforeningen.

Her i Sæby har 42 personer valgt at bruge nogle timer søndag i den gode sags tjeneste, så husk at tage godt i mod dem, når de i tidsrummet mellem ca. kl. 10 og kl. 13 bevæger sig rundt i hele byen, for at samle penge ind til bl.a. lokale hjertebørn.

Et af hjertebørnene er selv med som indsamler i dag, det er Katja Kjærgaard, der er hjertebarn og bosiddende i Sæby. Hun stemmer i formiddag dørklokker sammen med resten af familien til dagens indsamling.

DMI lover koldt bygevejr over Sæby. Det kan give hvidt nedbør i løbet af dagen, men det holder ikke indsamlerne tilbage. De håber naturligvis på stor opbakning til denne første indsamling af sin art i Hjerteforenings regi.

Når så indsamlingsbøtterne er godt fyldte, sidder der folk klar til at tælle pengene op og sørge for, at pengene kommer de rigtige steder hen. Som ved indsamlingen for få uger siden hos Kræftens Bekæmpelse, så er det Spar Nord, der velvilligt ligger lokaler og mandskab til optællingen, og mon ikke vi kan løfte sløret for dagens anstrengelser ved aftenstid.

Katja_Hjerteforeningen_600x400

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '42 indsamlere er klar i den god sags tjeneste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER