To biler kolliderede på Tryvej nær Dybvad

To biler kolliderede på Tryvej nær Dybvad

23. april 2016 - kl. 18:28 - af

Eftermiddagen bød på et færdselsuheld mellem to biler på Tryvej ud for nr. 175.

Det formodes at en kvindelig bilist i en Fiat Punto er kommet ud fra indkørslen, og med svære udsigtsforhold er kørt for langt ud, for derefter at støde sammen med en Ford Mondeo, ført af en mandlig bilist, som kom kørende på Tryvej.

Punto’en røg om på siden og den kvindelige fører måtte skæres fri. Begge førere er kørt til Ålborg sygehus, men er efter indsatsleder Rene Bech’s udtalelse ikke kommet alvorligt til skade, selv om personen i Punto’en altså måtte skæres fri.

Mondeo’en blev formodentlig ligesom Fiat Punto’en totalskadet ved uheldet.

”Vi gik ind igennem bagklappen, fjernede bagsædet og fik den kvindelige chauffør ud den vej, men hun er heldigvis ikke kommet alvorlig til skade. Begge bilister er kørt til Ålborg Sygehus til check”, fortæller han.

Nordjyllands Beredskab havde mandskab på stedet fra både Østervrå og Frederikshavn.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'To biler kolliderede på Tryvej nær Dybvad' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER