Omplacering i Venstres byrådsgruppe

Omplacering i Venstres byrådsgruppe

23. april 2016 - kl. 10:27 - af

Byrådet får på næste møde den 27. april forelagt en anmodning fra Venstre om, at partiet foretager nogle omplaceringer i en række udvalg og nævn.

Den tidligere borgmester og nuværende formand for Teknisk Udvalg, Lars Møller, udtræder af Økonomiudvalget, Frederikshavn Erhvervsråd, Fonden Kattegat Siloen samt Fonden Tordenskjold. Han erstattes de pågældende steder af Venstres kommende borgmesterkandidat, Jytte Høyrup.

Borgmester Birgit S. Hansen (A) indstiller, at Byrådet tager de foreslåede ændringer til efterretning.

Tekst af Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Omplacering i Venstres byrådsgruppe' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER