Borgmesteren i Vanggaard Fonden

Borgmesteren i Vanggaard Fonden

23. april 2016 - kl. 11:07 - af

På det kommende Byrådsmøde den 27. april er der på dagsordenen et punkt, hvor det ønskes, at Byrådet godkender, at borgmester Birgit Stenbak Hansen (A) indtræder i Vanggaard Fonden.

Vanggaard Fonden er tilknyttet Sæby Fiske Industri, hvis grundlægger er Christian Vanggaard.

I vedtægterne for Vanggaard Fondens formål står bl.a. ” at eje aktier i Aktieselskabet Sæby Fiske-Industri og ethvert andet selskab der hører til Sæby Fiske-Industri Koncernen, det være sig datterselskaber eller søsterselskaber eller på anden måde.” Endvidere indgår i formålet, at fonden medvirker til at sikre, at virksomheden bevares og drives bedst muligt økonomisk forsvarligt.

Yderligere vil fonden støtte ethvert efter fondsbestyrelsens skøn almennyttigt formål/aktivitet ved lån, gaver eller på anden måde. Som eksempel på almennyttigt formål/aktivitet kan nævnes lokale aktiviteter, uafhængig presse, forskning, kunst, videnskab, sport, humanitære formål, støtte til unge under uddannelse, herunder til videreuddannelse i udlandet, fortrinsvis for unge, der stammer fra Vendsyssel.

Støtten kan udover almindeligt lån og gave også ydes ved, at der mod eller uden vederlag stilles bygninger eller andre aktiviteter til disposition for den/de pågældende støttemodtagere i kortere eller længere tidsrum efter fondsbestyrelsens skøn. Støtten skal fortrinsvis ydes til formål/-aktiviteter i Nordjyllands Amt.

Fondens stifter anmoder Frederikshavn Kommunes borgmester om at indtræde i bestyrelsen.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Borgmesteren i Vanggaard Fonden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER