Sogneaften om hjælp til fattige i Israel

Sogneaften om hjælp til fattige i Israel

22. april 2016 - kl. 0:37 - af

Torsdag 28. april kommer en kordegn og spændende fortæller til Lyngså. Hun er tidligere sygeplejerske og hedder Grethe Hostrup.

Hun lever et spændende liv med indsamlinger til fattige og rejser ofte til Israel. Hun har et projekt, som hedder ”HUMIS”, hvilket står for humanitært arbejde i Israel. Hun hjælper med at samle tøj til børn og penge til familier i nød, og primært har hun fokus på fattige palæstinensere, der ofte lever under, de kummerligste forhold.

I Israel har hun bygget et netværk op i både Jerusalem og Betlehem. Når der er donationer nok, tager hun selv turen til Israel og fordeler både gaver og penge direkte til de fattige.

– Jeg kender en ung kristen palæstinensisk enke, der har hjulpet mig med at finde familier, der trængte til hjælp. Det betød, at otte familer i både Jerusalem og Betlehem fik både senge, sengetøj, vaskemaskine, komfur, sygesikring og mad. For os er det en selvfølge, men for dem betegnede de det nærmest som en luksus, de ikke turde håbe på, fortæller Grethe Hostrup.

19.00 starter foredraget, og der venter de besøgende i Lyngså kirkehus en spændende aften.

Der er fri entré og fri parkering. For kaffe med brød betales kr. 20 -.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sogneaften om hjælp til fattige i Israel' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER