Rekord sættes til ”24 Timer Ved Havet”

Rekord sættes til ”24 Timer Ved Havet”

22. april 2016 - kl. 8:19 - af

Line Rønn fra Grenå bliver den første danske kvinde, der runder de 100 maratons i sin alderskategori.
Rekorden skal sættes i Sæby til ”24 Timer ved Havet” d. 28. maj, hvor Line deltager som maratonløber for 3. år i træk.

”Jeg løb maraton til ”24 Timer ved Havet” i 2014. Her skinnede solen, og det var et fantastisk vejr, så jeg besluttede mig for at løbe to maratons i 2015, hvor vejret så viste sig fra sin værste side, med vindstød af stormstyrke, slagregn og hagl”, griner Line. ”Men hvis man ser bort fra vejret, så var det to rigtig gode oplevelser i helt fantastiske omgivelser, så jeg ser det som en selvfølge, at løbe mit maraton nr. 100 i Sæby. Det er jo alle gode gange tre”.

Maraton nr. 100 som 26-årig
Når Line løber sit maraton nr. 100 i en alder af 26 år, så sætter hun samtidig danmarksrekord, som den yngste danske og nordiske kvinde, der runder 100 maratons. Det er en bedrift, der er værd at lægge mærke til, da hun skærer hele 5 år af den eksisterende rekord.

”Jeg ser frem til ”24 Timer ved Havet”, og glæder mig rigtig meget til dagen. Det er en fantastisk stemning og hygge, der er på pladsen. Noget af det gode ved ”24 Timer ved Havet” er også, at alle kan deltage. Man kan gå et par kilometer som en del af et stafethold eller løbe 24 timer single, og det er sjovt at se familier, motionister og hardcore ultraløbere deltage side om side”, fortæller Line.

”Kan du gå 2 km. kan du deltage, og der er flere deltagere, der kun kommer for hyggen, så jo. Løbet appellerer bredt, og det gør oplevelsen rigtig god”.

Foto: Henrik Christensen, SaebyAvis.dk 80 årig genganger sætter igen retning mod Sæby
”24 Timer ved Havet” kan stolt fortælle, at den levende løbe-legende Horst Presiler igen har meldt sin ankomst. Horst var den første mand til at runde 1.000 maratons, og han nærmer sig de 2.000. Horst er 80 år, men det har ikke stoppet ham fra at melde sig til løbet i kategorien ’24 timer single’.

Horst er en blandt mange gengangere, der benytter sig af muligheden for at lave firmaevent, gadehold, familiehold osv.

En hyggelig oplevelse på Paradisjorden i Sæby
Alle kan vælge mellem 6, 12 eller 24 timers stafet eller single. Derudover kan man løbe halvmaraton og 1, 2 eller 3 maratons. Så der er rigeligt med mulighed for at vælge netop den udfordring, der passer dig bedst!

Udover motionen og det sociale samvær kan alle deltagere bruge medbragt grill og nyde omgivelserne, mens de hepper på de mange løbere på Paradisjorden i Sæby, der danner rammen om startområdet og stafetskiftepladsen.

Så mød op og mød kommende som aldrende rekordindehavere i fantastiske omgivelser.
Se mere på http://www.24timervedhavet.dk/

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rekord sættes til ”24 Timer Ved Havet”' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger