Pump cyklen og hjælp Lyngså Boldklub

Pump cyklen og hjælp Lyngså Boldklub

22. april 2016 - kl. 0:07 - af

Det årlige cykelsponsorløb i gaderne i Lyngså står for døren. Det finder sted lørdag 28. maj med start og mål ved den gamle købmandsgård midt i landsbyen.

Lyngså Boldklub har brug for en økonomisk håndsrækning, på grund af Frederikshavn Kommune ikke længere ofrer tilskud til klubben. Boldklubben vil overleve, og den forsøger ad alternative veje at få det hele til at løbe rundt, og opfordrer alle der har tid lyst og lejlighed til at stille op i løbet og gøre en indsats for klubben ved at køre så mange kilometer som man orker på en time på en rundstrækning der hedder Østkystvejen, Sdr. Klitvej, Norostvej og Engvej. På hele turen er der en følgebil med reservecykler i tilfælde at punkteringer eller andre former for uheld.

Sponsorerne skal man selv skaffe ved simpelthen at spørge familie, venner, bekendte, arbejdspladser, firmaer eller andre, der vil spytte lidt i kassen, for den trængte boldklub.

Hvis man er i tvivl om, hvordan det foregår, kan man henvende sig til boldklubbens formand, Ib Thomsen, på 23 20 06 11. Man kan også sende en mail på adressen >ibby@bbnpost.dk<.

Formand Ib Thomsen siger. – Bare kom an. Lidt kilometer og få kroner betyder lige så meget som mange kilometer og mange kroner. Hver eneste krone, der kan skrabes sammen til boldklubben, har stor betydning for klubbens overlevelse, så alle skal være mere end velkomne til at gøre en indsats, udtaler formanden.

Hvis man er mere til fest og farver og ikke er interesseret i at cykle, kan man møde op og deltage i festen på anden vis. På parkeringspladsen er der opstillet telt, hvor der sælges sodavand, øl og pølser, og et par ”grillmestre” sørger for, den helstegte pattegris får, den rette smag ved bestemte krydderier, samtidig med den overhældes med både øl og vine.

Startskuddet lyder 14.00.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pump cyklen og hjælp Lyngså Boldklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER