Liberal Alliance gør sig klar til kommunalvalget 2017

Liberal Alliance gør sig klar til kommunalvalget 2017

21. april 2016 - kl. 8:14 - af

Det er svært at få armene ned hos Liberal Alliances lokalforening i Frederikshavn og Læsø, på den netop afholdte generalforsamling kom der langt flere medlemmer end normalt, og vi fik sammensat en fuldtallig handlekraftig bestyrelse.

Klaus Hjulmand, som bla stillede op til folketingsvalget sidste sommer,  blev genvalgt som formand, ny i bestyrelsen er bla. Kasper Hugger Gade, som er ny næstformand, han er en af mange unge som har lyst til at gøre en forskel og trække Frederikshavn kommune og Danmark i en liberal retning.

Fremtiden er Liberal, det afspejles bla. I at vi er det største parti blandt de unge vælgere, og vi står stærkt i meningsmålingerne, hvor vi i nogle målinger, nærmer os 10% tilslutning. Vi fører en politik som giver mening og giver stor frihed til den enkelte.

I Frederikshavn kommune vil vi arbejde på at få størst mulig indflydelse og er selvfølgelig klar til at indgå i et bredt samarbejde, så længe det trækker i den rigtige retning. Vi skal turde tænke ud af boksen, Frederikshavn kommune har nogle udfordringer, som ikke løses ved, at gøre tingene som vi plejer, vi har et kæmpe potentielle, vi skal huske på at DU er eksperten i dit eget liv, og skal have meget mindre bureaukrati.

Vi har en tæt kontakt til vores kollegaer på Christiansborg, en Kontakt som kan blive til stor gavn for Frederikshavn kommune.

Vi har allerede et stærkt hold til det kommende kommunalvalg, og en medlemsskare der lokalt vokser måned for måned, hvis man sidder og overvejer at blive en del af succesen er man meget velkommen, læs mere om hvad vi kan tilbyde på www.liberalalliance.dk

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Liberal Alliance gør sig klar til kommunalvalget 2017' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER