Skolerne skal selv udmønte “kvalitetsløft millioner”!

Skolerne skal selv udmønte “kvalitetsløft millioner”!

20. april 2016 - kl. 8:13 - af

I børne – og ungdomsudvalget har et flertal, uden om Venstre,  foreslået at anvende 6,0 mio til at øge forberedelsestiden til lærerne og det øvrige pædagogisk personale på skolerne.

Venstre er enig i et tiltrængt kvalitetsløftet på Folkeskolen, men ikke udmøntningen, derfor erklærede Venstres medlemmer af udvalget punktet i byrådet.

På byrådsmødet onsdag i næste uge, vil Venstre foreslå, at de 6,0 mio udmøntes decentralt. Det betyder, at midlerne lægges ud i de enkelte skoledistrikter til decentral udmøntning, hvor Bestyrelse og ledelse, sammen kan beslutte, hvor der opnåes mest kvalitet for pengene. Det er her man bedst kan vurdere, hvad behovet er og hvor det vil give en øget kvalitet.

Venstre ser naturligvis gerne, at der kan opnåes et kompromis inden onsdagens byrådsmøde, i mellem byrådets partier, så der kan findes en fælles løsning, der tilgodeser børnene mest muligt og styrker folkeskolen i Fr.havn kommune.

Yderligere oplysninger kan fåes ved henvendelse til:
Mette Haardam 30129210
Kristina Frandsen 20668445
Pia Karlsen 29797242

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER