Sæby Golfklub får 50.000 kr. af Nordeafonden

Sæby Golfklub får 50.000 kr. af Nordeafonden

18. april 2016 - kl. 13:32 - af

Søndag den 17. april inviterede 160 af landets golfklubber til Golfens Dag. I Sæby Golfklub startede dagen kl. 10.00, hvor bestyrelsesformand Svend Larsen bød velkommen til de fremmødte, til Nordeafonden og til Hjerteforeningens lokalkomité i Sæby.

Det var en glad repræsentant fra Nordeafonden, der kunne overrække en stolt bestyrelsesformand i Sæby Golfklub fondsstøtten på 50.000 kr. Sæby Golfklub havde ansøgt Nordeafonden om støtte til udvidelsen af par3-banen fra nuværende 6 huller til en 9-hullers rated bane, hvor der kan spilles efter handicap og handicapreguleres. Udvidelsesprojektet, der løber op i en betragtelig sum, blev i efteråret 2015 støttet af Sæby Sparekasses Fond projektet med 50.000 kr. Så Sæby Golfklub har nu i alt 100.000 kr. til projektet.

Efterfølgende fik Hjerteforeningen ordet. Hjerteforeningen og Dansk Golf Union har indledt nationalt samarbejde. DGU oplyser, at det tager ca. 4,5 timer at gå 18 huller, og at det svarer til omkring 11 kilometers gang. En runde golf giver således en samlet forbrænding på omkring 2.000 kcal, og har desuden en god effekt på både hjerte, kredsløb og kolesterol.

Efter fondsoverrækkelsen og oplægget fra Hjerteforeningen gik professionelle og frivillige trænere i gang med undervisning og introduktion til golf til de uprøvede fremmødte.

Gik du glip af seneste åbent hus arrangement i Sæby Golfklub kan det nås endnu, – næste arrangement afholdes søndag den 1. maj kl. 10. Se mere på www.golf-klub.dk

Hele dagen stod Par3/Pay & Play-banen til rådighed for fremmødte. Vejret, der bød på regn og blæsevejr, indbød ikke umiddelbart til golf. Trods det kom 10 hold på banen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Golfklub får 50.000 kr. af Nordeafonden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger