Peter og Stoffer – rock’n roll koncert for Sæbys mindste

Peter og Stoffer – rock’n roll koncert for Sæbys mindste

18. april 2016 - kl. 8:10 - af

Det var fascinerende at se, hvordan Peter og Stoffer på en legende og levende facon formåede at tryllebinde store og små, da knap 100 dagpleje- og vuggestuebørn fra Distrikt Syd mødte op i Manegen i Sæby, torsdag d. 14. april.

Peter og Stoffer skabte med børnesange, rim og remser et fjollet, fængende, forrygende og fantasifuldt univers, som passede perfekt til børnenes alder – det varutrolig at se, hvordan det lykkedes dem at få de allermindste med, når de koblede musik, sang og bevægelse sammen til en tryllebundende leg. Luftguitar, numsevrik, arme op, arme ned, klap, hanegal.

Et tvist med ”klap, klap, lår”, dyrelyde eller en sjov hat gav sangene energi, og det var til stor fornøjelse at se Stoffer fjolle rundt som en hane, mjave som en kat eller give den gas som rock’n roll musiker.

”Vi er endvidere heldige at have så suveræne dagplejere og vuggestuepædagoger, som til koncerten var med på den værste og friske på at slå sig løs, hvilket var med til, at det blev en fantastisk oplevelse.

Det var et dejligt at deltage og se børnenes umiddelbare glæde, og der var efterfølgende mange positive og glade tilbagemeldinger fra de deltagende dagplejere og vuggestuepædagoger. Det vil være en fornøjelse at komme til endnu en koncert og opleve Peter og Stoffers blændende udstråling.

Vi vil give Peter og Stoffers de allerbedste anbefalinger! En kæmpe tak til Frederikshavn Kommunes Børnekulturpulje (KAFBU) for deres legat til afholdelse af koncerten, til Michaels Murersjak for sponsering af pølsehorn og til Meny for sponsering af frugt til arrangement”, siger Forældrerådet, Sæby kommunale dagpleje.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Peter og Stoffer - rock’n roll koncert for Sæbys mindste' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER