Kulturer slår kludene sammen<br>…

Kulturer slår kludene sammen

17. april 2016 - kl. 12:17 - af

PixlArt i Østervrå, Det musiske Hus i Frederikshavn og sanger Michael K. er gået sammen om en helt speciel koncertoplevelse, fredag 29. april, kl. 20.30, i galleriet på Liljevej i Østervrå. Michael K. opfører for første gange sit værk Sange Fra Nord, der består af en samling portrætter i sange og fotografier.

I 2014 udgav sanger og sangskriver Mikael K. (Klondyke) fotobogen og musikalbummet Sange Fra Nord – en samling portrætter i sange og fotografier af forskellige nordjyske personligheder. Der er både sange om de stille eksistenser og de larmende personager. Sange om en bokser, en ølmand, en heks, en gøgler, en sømandsenke og meget mere.

Koncerten i Østervrå bliver helt speciel, det er nemlig første gang værket opføres i sin helhed. En ”once-in-a-lifetime-oplevelse” med koncerten i den tidligere kirke – og nu digitale fotogalleri PixlArt. Under koncerten vil billederne fra bogen, som sangene er skrevet ud fra, blive vist på topprofessionelle digitale billedskærme.

Kærlighed til Provinsen
Informations musikanmelder Klaus Lynggaard skrev bl.a om Sange Fra Nord:

“Det er et projekt, der drypper af hjerteblod og engagement tilsat en næsten trodsig attitude i forhold til alt der er in, smart og ungt, for dette er en hardcore kærlighedserklæring til provisen og dens indbyggere, leveret af en sangskriver, der synes at have fundet det helt rette stof til sit særlige talent.

Michael K.
I forbindelse med koncerten udtaler Mikael K: ”Jeg glæder mig meget til at fremføre værket i sin fulde længde og udstrækning. Jeg har rejst rundt og spillet sangene i næsten to år. De er blevet vel modtaget, og det er da mit håb, at de har bidraget til en anden forståelse af mangfoldigheden i vores område, men sangene er aldrig blevet spillet sammen med fotografierne, og egentlig hører de to ting sammen. Det bliver fedt at spille i PixlArt, men det bliver også med en bæven, da det jo er et galleri hvor professionelle fotografer udstiller, og jeg er jo ikke uddannet fotograf, men bare en sangskriver, der har udgivet en fotobog med sange. Jeg kommer vist i lidt for fint selskab!”

Billetter
Koncerten med Michael K. hos PixlArt er en del af Det Musiske Hus strategi om at komme ud til publikum i hele Nordjylland ved at anvende lokale scener – både de etablerede, de midlertidige og de overraskende. Formålet er at præsentere musik sammen med andre kunstarter og samarbejdspartnere.

Billetter til koncerten kan købes gennem Det Musiske Hus eller hos PixlArt.

ÅB

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kulturer slår kludene sammen
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger