Nu er Park og Vejs naturfolder på gaden

Nu er Park og Vejs naturfolder på gaden

16. april 2016 - kl. 0:14 - af

Du kan nu hente Park og Vejs naturfolder på dit lokale bibliotek, turistkontor og Borgerservicecenter. Heri kan du finde naturoplevelser i Frederikshavn Kommune.
Du kan også se alle arrangementerne her på siden. Du finder dem ved at klikke her​ eller på linket ‘Naturarrangementer’ i kollonen til højre.

Velkommen i det grønne
Det er med stor fornøjelse at Park & Vej i 2016 kan præsentere en bredt sammensat symfoni af naturaktiviteter og arrangementer.

Park & Vej indbyder dig til aktiviteter og naturoplevelser, som skaber sundhed og trivsel for dig og din familie. Turene er tilrettelagt for forskellige målgrupper med forskellige forudsætninger, hvor fællesnævneren er lysten til at opleve og udforske naturens mange værdier.

Naturvejledningen byder i 2016 særligt på oplevelser i de mere ukendte egne af Frederikshavn Kommune. Vi byder bl.a. velkommen til geninvielsen af den 25 år gamle cykelrute Grøn Tur, som strækker sig over 60 kilometer naturnære stier. På cykelruten er der masser af oplevelser for både børn og voksne.

Park & Vej har også fornøjelsen af at indvie flere nye grønne projekter og tiltag. De åbner fx 2 nye hundeskove, og danner rammerne for en rekreativ udvikling i Professorens Plantage i Sæby. Alt dette kan du læse mere om i folderen.

Som noget nyt giver de dig ideer til at tage ud i naturen på egen hånd. Det er derfor en udsøgt fornøjelse, at byde dig velkommen i det grønne.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu er Park og Vejs naturfolder på gaden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER