Spar Nord Sæby inviterer konfirmander til rentefest

Spar Nord Sæby inviterer konfirmander til rentefest

15. april 2016 - kl. 11:14 - af

Spar Nord Sæby er klar med ekstraordinært høje indlånsrenter til de godt 65.000 konfirmander og nonfirmander, som i de kommende måneder samlet set forventes at sætte omkring 1 milliard kroner i banken.

Når årets knap 50.000 konfirmander og godt 15.000 nonfirmander i de kommende måneder bliver fejret, står flere af landets største banker klar med kontante tilbud i form af ekstraordinært høje indlånsrenter.

En ny analyse fra rådgivningsvirksomheden Mybanker.dk viser, at Spar Nord Sæby og landets øvrige Spar Nord-banker med et tilbud på 8 procent i rente tilbyder den højeste rente blandt de storbanker, der i år forsøger at tiltrække årets konfirmander og nonfirmander.

Ifølge Spar Nords beregninger sætter en konfirmand eller nonfirmand i gennemsnit godt 15.000 kroner ind på sin konfirmandkonto, og med godt 65.000 konfirmander og nonfirmander i år forventer banken, at det samlede indskud når op på 1 milliard kroner.

Spar Nord: Høj rente giver mening
Ifølge Privatkunderådgiver Helle Sort Pedersen i Spar Nord Sæby er tilbuddet om en indlånsrente på 8 procent isoleret set en underskudsforretning for banken. Men på lang sigt giver tilbuddet rigtig god mening, fastslår hun:

– Konfirmationsalderen er for mange unge det første tidspunkt, hvor de for alvor får penge på lommen. Derfor synes vi, det giver god mening at vise de unge mennesker værdien af at spare op frem for at bruge alle pengene på tablets og tøj, siger hun og fortsætter:

– Vi ser med andre ord også konfirmationen som en økonomisk højtid og et tidspunkt, hvor det er oplagt for os at gå i dialog med de unge mennesker og vise, hvad vi som bank har at byde på. Det har vi gjort i mange år, og vi ved, at mange af de unge mennesker holder fast i os, når først de lærer os at kende. På kort sigt er 8 procent i rente naturligvis en underskudsforretning for os, men vi vil hellere se sådan på det, at det er en langsigtet investering i relationer.

Mybanker: Brug tilbuddene
I Mybanker.dk opfordrer partner John Norden årets konfirmander og nonfirmander til at gøre brug af bankernes tilbud og samtidig til at være opmærksom på, hvad der sker med renten efter det første år, når de ekstraordinære høje renter ophører.

– De her tilbud kan give de unge nogle positive oplevelser med at spare op, og det kan give dem nogle sunde økonomiske vaner, der kan komme dem til gavn senere i livet. Og set i forhold til indlånsrenterne i øvrigt, som typisk er på 0 procent, så der tale om super attraktive tilbud, som det vil være dumt ikke at benytte sig af, siger John Norden.

Kort og købssikringsaftale
I Spar Nord Sæby og de øvrige Spar Nord-banker indebærer konfirmandtilbuddet, at der maksimalt kan indsættes 15.000 kroner på en konfirmandkonto til 8 procent i rente. Der er ikke gebyrer forbundet med at oprette eller hæve på kontoen, men fra 12. december 2016 falder forrentningen af indskuddet til 0,5 procent i rente. Spar Nords tilbud omfatter desuden et gratis MasterCard Debit inklusive en købssikringsaftale, der blandt andet indebærer 90 dages købsforsikring og 3 års ekstra reklamationsret.

Om Spar Nord
Med flere end 395.000 kunder, 1.538 medarbejdere og 70 lokale banker (filialer) over hele landet er Spar Nord blandt de største banker i Danmark. Banken har gennem finanskrisen hvert år leveret trecifrede millionoverskud og leverede i 2015 et overskud før skat på 1.074 millioner kroner.

Spar Nord ejes af cirka 117.000 aktionærer.

For yderligere information se www.sparnord.dk

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spar Nord Sæby inviterer konfirmander til rentefest' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger