Pokal overrakt ved generalforsamling

Pokal overrakt ved generalforsamling

15. april 2016 - kl. 11:01 - af

Sæby og Omegns Skytteforening har afholdt generalforsamling med deltagelse af 19 medlemmer.

Formanden, Flemming Kokholm, nævnte i sin beretning, at 2015 havde været et travlt år.

Skydebanen er blevet renoveret med nyt ventilationsanlæg og nyt kuglefang, ny belægning på gulv og standpladser, ligesom banen er blevet malet. Arbejdet er væsentligst udført af 30 frivillige, som har brugt over 300 timer af deres fritid, hvilket har betydet at den samlede udgift kunne holdes på ca. 200.000 kr. Udgiften er finansieret ved tilskud fra Folkeoplysningsudvalget, Skydebaneforeningen Danmark, Sæby Fritidscenter, Spar Nord Fonden og foreningens egne midler ca. 31.000 kr.

På det sportslige område har der også været travlhed. Børne- og voksenhold har deltaget i turnering, stævner og Nordjyske Mesterskaber med gode resultater. Indenfor pistol blev Martin Brovn Nielsen Nordjysk mester i juniorklassen. Han deltog også i Danmarksmesterskaberne i Vingsted, men opnåede dog ikke præmie her. Der har deltaget 106 5.-klasseelever fra Sæbygårdskolen i skoleskydningskonkurrencen. Eleverne har trænet 3 gange inden selve konkurrenceskydningen. Der var 3 hold, som opnåede at komme med til den Nordjyske finaleskydning i Hobro, men de opnåede dog ikke at komme med til finalen i Vingsted.

Formanden nævnte også, at foreningens økonomi er god, selvom regnskabet for 2015 udviser et underskud på 10.000 kr. Underskuddet skyldes udelukkende udgiften til banerenoveringen.

Til bestyrelsen var der genvalg af formanden, Flemming Kokholm, og Preben Haugaard Jensen. Carl Erik Pedersen ønskede ikke genvalg, i stedet blev Rasmus Egeberg indvalgt i bestyrelsen.

Under eventuelt fik Martin Brovn Nielsen overrakt pokal og guldmedalje, som han vandt ved de Nordjyske Mesterskaber.

Holdskydning
Der har været afslutning af vinterens turnering i holdskydning. Holdskydningen har haft deltagelse af 4 hold, som i løbet af vinteren i 6 runder har dystet hver anden torsdag.

Vinderen af turneringen blev Daltons fra Understed med 3.508 point skarpt forfulgt af Veteranerne på 2. pladsen med 3.504 point.

Daltons har igennem hele turneringen været på 1. pladsen, medens Veteranerne og Boltpistolen har kæmpet om 2. og 3. pladsen. Efter 4. runde har Veteranerne dog holdt 2. pladsen.

Bedste individuelle skytte var Mikael Sørensen fra Daltons med 1.180 point med Preben Haugaard Jensen fra Veteranerne på 2. pladsen med 1.176 point og Peter Kristensen fra Veteranerne på 3. pladsen med 1.174 point.

Vinterfamiliestævne
Foreningen har afholdt vinterfamiliestævne, hvor foreningens medlemmer med familie, børn og voksne, hyggede sig og havde handicapskydning og festskydning, hvor der blev skudt om præmier skænket af Sæby Fritidscenter, Syvsten Kro, Brunø, Ostefruen. Cafe Smeden, Dronninglund Sparekasse, Sport og Fiskeri, Bygma, Trafikcenter Sæby Syd, Torvets Kaffe og Chokolade, Kystens Perle og Frk. Grøn.

Følgende opnåede præmier:
Handicapskydning voksne: Preben Haugaard Jensen, Finn Pedersen, Kaj Dahlmoes Larsen og Gunnar Jensen.

Handicapskydning junior-unge: Pernille Frahm Rasmussen.

Handicapskydning børn: Christian Kjeld og Mille Frederiksen.

Festskydning voksne: Kaj Dahlmoes Larsen, Carl Erik Pedersen og Preben Haugaard Jensen.

Festskydning børn, junior, unge: Mille Frederiksen og Liv Munch.

En stor tak til ovenstående sponsorer for de mange fine præmier.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pokal overrakt ved generalforsamling' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger