Grillparty på Værestedet i Lyngså…

Grillparty på Værestedet i Lyngså…

15. april 2016 - kl. 10:43 - af

Sæsonen er ved at være slut for seniorerne, der har afholdt træf med jævne mellemrum siden efteråret, og traditionen tro sluttes af med et grillparty på Værestedet, der også er hjemmebane for diverse seniortræf.

Grillfesten finder sted tirsdag 10. maj med start 17.00 til en absolut favorabel pris af bare kr. 60 – pr. person. I prisen er iberegnet grillbuffet og en genstand, kaffe og te med brød, diverse konkurrencer samt musikalsk underholdning ved Jytte og Per fra Sæby.

Tilmelding skal ske til Gitte Mortensen senest mandag 9. maj 12.00 på 23 44 66 42.

Tekst Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Grillparty på Værestedet i Lyngså...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER