Spil gratis på Sæby Golfklubs Pay & Play-bane til Golfens Dag

Spil gratis på Sæby Golfklubs Pay & Play-bane til Golfens Dag

14. april 2016 - kl. 8:49 - af

Søndag den 17. april stiller Sæby Golfklub gratis Pay & Play-banen til rådighed for alle, der har lyst til at prøve golfspillet.

Programmet:
Kl. 10.00 velkomst og overrækkelse af fondsmidler fra Nordeafonden i Sæby Golf Café.
Sæby Golfklub har ansøgt om fondsmidler til udvidelse af par3-banen (pay & play-banen), et projekt der har stået højt på ønskesedlen i mange år (og som Sæby Sparekasses Fond uddelte kr. 50.000 til i efteråret 2015). Nordeafonden repræsenteret ved Filialdirektør i Frederikshavn Carsten Bang Mogensen, overrækker til Golfens Dag fondsstøtte, og alle er velkomne til at overvære overrækkelsen.

Hjerteforeningen holder kort introduktion efterfulgt af orientering fra Flemming/begynderudvalg ift. Golf og begynderhold.

Pay & Play-banen: Den såkaldte par3-bane er Sæby Golfklubs øvebane, hvor alle (golfspillere eller ej) mod dagskort kan spille. Det er her Golfklubben ofte har besøg af skoleklasser som led i idrætsundervisningen, hvor eleverne får indblik i en anden sport end de traditionelle og lærer at tackle udfordringerne i forhold til koordination og koncentrationen på en sjov og samtidig udfordrende måde.

I alt har golfklubben 194 medlemmer på den mindre par3-bane, og banen er et tilløbsstykke for Pay & Play-gæster, hvor især unge mennesker kører fra Aalborg til Sæby for at spille.

Hele dagen søndag er der, som nævnt, fri adgang til par3-banen, blot man registrerer sig i klubhuset.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Spil gratis på Sæby Golfklubs Pay & Play-bane til Golfens Dag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER