Skal du have penge tilbage i skat?…

Skal du have penge tilbage i skat?…

12. april 2016 - kl. 8:51 - af

skat_600x250Har du tjekket på ”Min side” hos Skat, om du skal have penge tilbage, ellers er det måske en god ide, at gå ind på din bankkonto i dag for at se, om der er gået ekstra penge ind.

Ca. 3.3 millioner borgere får tirsdag til sammen omkring 17,8 milliarder kr. retur i overskydende skat, men for 385.000 borgere vil den overskydende skat blive brugt til modregning i evt. offentlig gæld.

Skal du have overskydende skat tilbage, så vil pengene gå ind på din konto tirsdag. Skat udbetaler omkring 17,8 milliarder kroner til cirka 3,3 millioner borgere. De har alle betalt for meget i skat i 2015.

”I år udbetaler vi knap 17,8 milliarder kroner. Det svarer i gennemsnit til 5.329 kroner til omkring 3,3 millioner borgere. Selvom det er dejligt at få penge tilbage, så er det jo udtryk for, at man har betalt for meget i skat i løbet af året. Derfor er det vigtigt, at man sikrer sig, at ens forskudsopgørelse stemmer”, siger kontorchef i Skat, Jørgen Wissing Jensen i en pressemeddelelse.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skal du have penge tilbage i skat?...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER