Boligejer vandt påskefrokost for 12 personer

Boligejer vandt påskefrokost for 12 personer

12. april 2016 - kl. 10:28 - af

Anne Trangeled fra Sæby modtog for nylig en ganske særlig besked. Hun blev nemlig ringet op af sin lokale EDC-mægler, Lars Jensen, der kunne overbringe hende den glædelige nyhed, at hun havde vundet en påskefrokost for 12 personer.

Anne Trangeled deltog i marts i en konkurrence udskrevet af EDC i forbindelse med en salgskampagne, og fik gavekortet til påskefrokosten ved et uhøjtideligt arrangement i EDC-butikken på Søndergade 9A i Sæby.

Ejendomsmægler Lars Jensen glæder sig over, at det netop var i hans område, at den heldige vinder blev fundet.

Vi har haft mange konkurrencedeltagere og samtidig konstateret stor interesse for de mange nye muligheder og faciliteter som vi stiller til rådighed på nettet og til mobilen. Det gælder både muligheden for at tjekke hvor mange kunder vi har i køberkartoteket til en specifik bolig og søgning blandt alle boliger til salg. Med det som udgangspunkt gør det mig da ekstra glad, når vi kan runde kampagnen af med at overrække en god præmie til en borger fra Sæby, lyder det fra ejendomsmægler Lars Jensen, i Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Boligejer vandt påskefrokost for 12 personer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER