Bil udbrændt på motorvej E45 i sydgående retning

Foto: Henrik Christensen, SaebyAvis.dk

Bil udbrændt på motorvej E45 i sydgående retning

11. april 2016 - kl. 22:27 - af

Alarmen gik kl. 19.37, der var ild i en bil på E45, 2 km syd for afkørsel Sæby Syd.

Det viste sig at være en ældre Mercedes. Parret i bilen opdagede det røg ud af bagagerummet og kørte ind til siden og steg ud af bilen, som kort efter gik i brand. Da Falck fra Sæby ankom til stedet, var bilen total overtændt, og der var ikke meget at gøre, andet end at forsøge at slukke resten og ellers få bilen transporteret væk fra stedet.

Motorvejen var i en kort periode spærret, men ikke noget der gav problemer på den tid af dagen.

Indsatsleder Bo Isaksen fortæller, at det nok har været nogle elektriske installationer, der er gået ild i, og at de nu blot venter på, at et bjergningskøretøj skal komme og fjerne det, der er tilbage af den udbrændte Mercedes.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Bil udbrændt på motorvej E45 i sydgående retning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER