Hvordan oplever du trafikken?<br>…

Hvordan oplever du trafikken?

10. april 2016 - kl. 11:46 - af

trafik-forsideRegion Nordjylland og de nordjyske kommuner inviterer borgere og virksomheder til at deltage i en undersøgelse af udfordringerne med at komme frem i trafikken.

Der er behov for en detaljeret undersøgelse, fordi fremkommeligheden på det nordjyske vejnet er under pres, og fordi trængslen har store konsekvenser for både privatbilister, offentlig transport og godsfragt i store dele af Nordjylland.Den samlede undersøgelse vil dels inddrage spørgeskemabesvarelserne fra dig og andre borgere og virksomheder i Nordjylland og dels inddrage analyser på eksisterende trafikdata.

Spørgeskemaundersøgelsen udføres i samarbejde med DR Nordjylland, og der er åbent for besvarelser frem til den 25. april.

Klik på linket for at besvare spørgeskemaet

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvordan oplever du trafikken?
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER