Flot fremgang af feriehusovernatninger i 2015

Flot fremgang af feriehusovernatninger i 2015

8. april 2016 - kl. 8:52 - af

rene_zeeberg_600x250Statistikken for feriehusovernatninger i 2015 er netop udkommet med dugfriske tal fra Danmarks Statistik. Her fremgår det blandt andet, at feriehusovernatningerne i Frederikshavn Kommune er vækstet med 8 % og at der især er en markant fremgang af norske og tyske gæster.

Det er dejlig’ å være norsk i Danmark – og der er noget om snakken, for den dugfriske statistik over feriehusovernatninger for 2015 viser, at antallet af norske feriehusgæster i Frederikshavn Kommune er vokset med hele 17%. Til sammenligning er antallet af norske feriehusgæster i hele Danmark kun vokset med 8%.

Statistikken viser også en flot fremgang af tyske feriehusgæster i Frederikshavn Kommune på 11 % mod en fremgang på blot 7% på landsplan.

Samlet set kan man i Frederikshavn Kommune glæde sig over en vækst af feriehusgæster på 8% i forhold til 2014 – det er højere end landsgennemsnittet på 7%.

De flotte væksttal vækker stor begejstring hos René Zeeberg, Turistdirektør i Turisthus Nord: ”Det er et fantastisk flot resultat, der bekræfter den stigende efterspørgsel efter feriehuse i Skagen, Frederikshavn og Sæby, som vi tydeligt mærker på turistkontorerne.

Jeg glæder mig især over den markante fremgang af norske og tyske gæster, da turistforeningen netop har prioriteret markedsføring på disse nærmarkeder. Vi kan med rette være stolte af vores område, som rummer mange attraktive aspekter: dejlige feriehuse, skøn kystnær natur, spændende handelsbyer med fantastiske restauranter, gode børnefaciliteter samt mange aktiviteter året rundt. Alt dette i kombination med nogle særdeles dygtige feriehusudlejere og skarp markedsføring gør, at vi i Turisthus Nord har forhåbninger om fortsat vækst af feriehusovernatninger her i 2016.”

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot fremgang af feriehusovernatninger i 2015' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER