Park & Vej gør forårsrent<br>…

Park & Vej gør forårsrent

6. april 2016 - kl. 0:16 - af

Park & Vej sparker foråret i gang med Store Affaldsdag torsdag d. 7. april. De vil sætte ind overfor henkastet affald. Derfor tager 130 medarbejdere fra Park & Vej snapperen i hånden, og gør forårsrent i kommunen.

Formålet med Store Affaldsdag er at få sat offentlig fokus på henkastet affald og vise, at henkastet affald er en kerneopgave hos Park & Vej. ”På Store Affaldsdag tager alle vores kollegaer en snapper i hånden og samler henkastet affald i hele kommunen”, siger projektleder Steen Heftholm fra Park & Vej. ”Vi skal rydde op efter vinteren. Vores mål er at skabe opmærksomhed om vigtigheden i at opsamle henkastet affald og at vi gør klar til at tage imod foråret og gæster i en ren og pæn kommune”, fortætter han.

Det fremadrettede arbejde
Når Store Affaldsdag er slut, går det store planlægningsarbejde i gang. Udover at skabe synlighed om henkastet affald, skal dagen give Park & Vej en mere konkret viden om affaldet. Medarbejderne skal holde øje med, hvor der typisk ligger affald, og hvilken type affald de finder mest af. ”Vi skal have et endnu større kendskab til typen af affald, før vi sætter nye initiativer i gang. Vi vil sætte ind, hvor vi kan fjerne mest muligt henkastet affald”, forklarer Steen Heftholm.

Affaldet bliver synligt for borgere
Det opsamlede henkastede affald, som kommer ud af anstrengelserne, bliver placeret i en container midt på Rådhuspladsen i Frederikshavn, så borgerne kan få et indtryk af mængden af affald, der ligger og flyder i naturen.

Oplandsbyerne gør sig forårsklar
Borgerforeningerne i Gærum, Kvissel, Præstbro, Ravnshøj, Skagen (RenStrandNu), Østervrå, Ålbæk og Åsted arrangerer deres egne affaldsdage. Her gør borgerne deres byer forårsklar på egen hånd eller i forbindelse med Danmarks Naturfredningsforenings arrangement ’Hold naturen og byen ren’ søndag d. 17/4.

Har du lyst til at hjælpe med på denne dag, så kan du se mere om indsamlingerne på: www.dn.dk/affald

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Park & Vej gør forårsrent
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER