Østervrå Messen har meget at byde på

Østervrå Messen har meget at byde på

6. april 2016 - kl. 8:15 - af

Oestervraa HAllen2_600x250Hele Østervrå Idræts- og Kulturcenter er i spil, når ØVI’s Håndboldafdeling, søndag 10. april, byder velkommen til endnu en Østervrå Messe, som de har gjort hvert andet år siden 1976.

Det er hyggeligt og overskueligt med stor variation på de 43 stande fordelt med en god blanding af erhverv, hobby og fritid. I idrætshallen er det overvejende erhvervsfolk. F.eks. Østervrå Motor- og Cykelcenter, der har hallens største stand, Zoneterapi fra Stagsted, møbler fra Hørby, tandlæge, fysioterapi, tømrer og pengeinstitutter m.m., også helt nye udstillere har fundet vej til Østervrå denne gang. – Vi kan bl.a. byde velkommen til Camping Rolighed fra Løkken og Tårs Tømmerhandel, fortæller messeudvalget.

I Kulturhuset ses et varieret udbud af hobby- og foreningsfolk. Bl.a. de altid populære Trædrejerne, som igen har været flittige ved drejebænkene, lokalhistorisk forening er på plads, sammen med Østervrå Brandvæsen, Ældre Sagen og mange andre.

Palle Enevoldsen fra Rigtige Mænd fortæller om sit nye forhold til grønsager, for – En Rigtig Mand – han juicer! Kom og få en snak med Palle om tips og gode råd til at lægge sit liv om – og så sælger han også sine kogebøger fra Rigtige Mænd. 

Konkurrencer og præmier
Messen åbner kl. 10 med gratis rundstykker og kaffe, hvorefter Edel Jørgensen, tidligere medejer af virksomheden EBJ-Glas vil stå for den officielle åbning.

Alle stande er klar, og mon ikke også de har små konkurrencer og udfordringer til både børn og voksne? Hele dagen udtrækkes der hver time gevinster på indgangsbilletterne. Præmierne er sponseret af udstillerne. Publikum har også en opgave med at stemme på messens flotteste stand. Vinderne afsløres ved messen afslutning, og her løftes sløres også for, hvem den heldige vinder af hovedgevinsten på 1.000 kr. er.

Alle børn under 15 år kommer GRATIS ind til Østervrå Messen, og mange af standene har konkurrencer specielt med fokus på de yngste gæster. I Østervrå Svømmehal er der for en flad 20’er to timers ”Sjov i Vand” fra kl. 14-16 for børn fra 5-14 år.

Østervrå Motionscenter slår dørene op for alle, der har lyst til at kigge ind, og for dem, der har lyst, er der også fri adgang til at prøve maskinerne.

Messen er tilrettelagt i et tæt samarbejde mellem ØVI Håndbold og Østervrå Handel- og Erhvervsforening. Messen afvikles hver andet år, og har de senere år ændret sit koncept fra at være en ren udstillingsmesse hovedsagelig for erhvervslivet til en mere levende og aktiv salgsmesse, og det har været en god beslutning.

ÅB

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Østervrå Messen har meget at byde på' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger