Standerhejsning og åbent hus arrangement i Sæby Golfklub

Standerhejsning og åbent hus arrangement i Sæby Golfklub

5. april 2016 - kl. 8:46 - af

Lørdag den 2. april var der standerhejsning i Sæby Golfklub og åbningsturnering v/Sparekassen Vendsyssel. Dermed er den officielle golfsæson for alvor i gang, og 105 forventningsfulde medlemmer var mødt op til turneringen, der indledtes med morgenmad i Sæby Golf Café. Bestyrelsesformand Svend Larsen bød velkommen og så fremad mod en god sæson med tak til sponsorer og medlemmer i Sæby Golfklub. Herefter blev Dannebrog spillet til tops smukt akkompagneret og med skønsang fra de mange morgenfriske.

Turneringen gled godt og vejret var sublimt til årstiden. Efter 5 timers spil kunne vinderne kåres og overrækkes de flotte præmier sponsoreret af Sparekassen Vendsyssel. Afdelingsdirektør hos Sparekassen Vendsyssel Sæby Lars Høst udtaler: ”Vi er som sponsor superglade for den store opbakning, der er til turneringen fra medlemmerne, og vi er glade for, at vi kan bidrage til en god start på en forhåbentlig fremragende sæson på den flotte bane”.

Vinderne:
Dame A:
1. Jonna Østergaard Kejser (35 point)
2. Conni Rubæk Mortensen (33 point)
3. Bente Buch Hegaard (33 point)

Dame B:
1. Berit Reese Lavrsen (35 point)
2. Eva Jørgensen (31 point)
3. Gitte Christiansen (30 point)

Herre A:
1. Kresten Steen (39 point)
2. Jakob Dahlmoes Nielsen (36 point)
3. Lynge Lindgren (36 point)

Herre B:
1. Michael Gregersen (37 point)
2. John Sørensen (36 point)
3. Henrik Erlandsen (35 point)

Herre C:
1. Jens Ole Sørensen (40 point)
2. Alex Bjarne Høj Jensen (39 point)
3. Jimmi Overgaard (37 point)

Åbent hus
Søndag den 3. april var der inviteret til åbent hus for nybegyndere i Sæby Golfklub. Vejret var ikke det bedste, men det blev til et par hyggelige timer med en fantastisk stemning på trods af regnen. Fra kl. 10 stod frivillige og professionelle trænere klar til at tage godt hånd om de mange fremmødte. Flere af de fremmødte havde fokus på, at det bl.a. var for at fremme sundheden, at de tænkte på at starte på golf, og der var en god aldersspredning i alder på de fremmødte.

Efter prøvespil og instruktion på både såkaldte Driving Range og putting greenen, blev der afholdt puttekonkurrence om et prøvemedlemskab til Sæby Golfklub til værdi á 2.500 kr. indeholdende golfkørekort med lektioner fra Pro golftræner og medlemskab til klubben. Det var en tæt kamp, der krævede omspil til sudden death blandt finaledeltagerne, hvor Lars Fuglsang Bruun slutteligt løb med sejren takket være 1 put på putting green.

Det planlagte forløb afsluttedes med en forfriskning og grillede markedspølser. Her blev en hel del siddende den efterfølgende time og snakkede om forløbet, samt at de skulle mødes når sæsonens første begynderhold starter tirsdag den 5. april kl. 17.

Begynderudvalgsformand i Sæby Golfklub Flemming Sørensen ser tilbage på åbent hus arrangementet med tilfredshed og frem til der igen holdes åbent hus i golfklubben den 1. maj og 12. juni. Herudover fejres Golfens dag 17. april, som er det næste, og han håber på lige så fint fremmøde og gerne lidt bedre vejr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Standerhejsning og åbent hus arrangement i Sæby Golfklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER