Musikkensdag blev en succes for orkestrene i Sæby

Musikkensdag blev en succes for orkestrene i Sæby

5. april 2016 - kl. 13:27 - af

Sæby Tyrolerorkester, Sæbygarden og Musikkorps Sæby slog sig i lørdags sammen om at hyre instruktører ude fra og øve musik sammen.  En samarbejdsaftale mellem orkestrene og Spar Nord, som har løbet over 3 år og afsluttede perioden med denne fælles øvedag.

Der blev terpet teknikker, rytmer, nye og gamle melodier. Det var en givende dag, og en meget hyggelig dag. Unge og “gamle” i et fælles orkester gav ved dagens afslutning en smagsprøve på indøvede numre for det fremmødte publikum.

Der ud over bød aftenen på fælles spisning i Musikhuset i Skolegade.

Sådan en dag ønsker orkestrene at gentage, da der blev udtrykt stor begejstring ved dagens afslutning.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Musikkensdag blev en succes for orkestrene i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER