Kongelig Belønningsmedalje til Dorrit Bøgsted

Kongelig Belønningsmedalje til Dorrit Bøgsted

5. april 2016 - kl. 8:19 - af

Dorrit Bøgsted, som var ansat hos HjulmandKaptain i 47 ½ år som advokatsekretær, er gået på pension fra kontoret i Frederikshavn, og har fået Den Kongelige Belønningsmedalje.

”Vi siger stor tak til Dorrit, som efter så mange år har valgt at gå på pension. Dorrit kan se tilbage på et langt og godt arbejdsliv, hvor hun har været en kompetent og afholdt medarbejder og kollega”, fortæller Jeanette Mørk, der er marketingchef.
HjulmandKaptain_Pension

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kongelig Belønningsmedalje til Dorrit Bøgsted' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER