Brillevinder efterlyses<br>…

Kvittering for veludført arbejde. Foto: Henrik Christensen, SaebyAvis.dk

Brillevinder efterlyses

4. april 2016 - kl. 11:16 - af

Briller_600x250På forårsmessen i Frederikshavn 5. og 6. marts uddelte byens Louis Nielsen-butik 1.000 nummererede flyers, hvorpå det var muligt at vinde et par nye briller til en værdi af 6995 kroner. Vinderen findes ved at kikke ind i butikken og kontrollere vindernummeret på en plakat.

– Vinderen, som har en flyer med nummer 406, har endnu ikke meldt sig, og vi vil selvfølgelig mægtig gerne udlevere gevinsten, siger retailchef hos Louis Nielsen i Frederikshavn Henrik Tunno Hougaard, der står klar med et væld af nye og spændende brillekollektioner.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Brillevinder efterlyses
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER