Camilla har valgt Sony’s Action kamera som fagprøve

Camilla har valgt Sony’s Action kamera som fagprøve

2. april 2016 - kl. 13:49 - af

Camilla Hjortholm udstiller i denne tid sin fagprøve som elev hos Click Sæby, hvor hun snart er uddannet butiksassistent.

– Jeg uddanner mig med speciale inden for foto, som jeg altid har interesseret mig meget for. Det er en spændende verden, og hos Click har jeg fået lov at prøve rigtig meget også inden for fotografering, fortæller Camilla Hjortholm.

Uddannelsen som butiksassistent varer fire år og begyndte med to år på handelsskolen i Frederikshavn.

Efter de to år på skolebænken holdt hun en pause for at uddanne sig som anlægsgartner.

– Jeg fik lige lyst til at prøve noget nyt, fortæller Camilla Hjortholm, der er født i Morild og bor i Thorshøj.

Der efter arbejdede hun et år hos Click, inden hun kom i voksenlære med to år i praktik, som nu slutter med fagprøve. Den 31. august er hun færdig med sin uddannelse.

–  Jeg har som fagprøve valgt at arbejde med Sony Action Kamera, og min fagprøve skal blandt meget andet omfatte udstilling i butikken, markedsføring, salg, kundeaftner, demonstration og meget mere. Jeg skal aflevere en rapport om det hele den 2. juni, og den 16. juni skal jeg forsvare mit arbejde til en slags afsluttende eksamen, fortæller Camille Hjortholm.

Kundernes hos Click vil i perioden med fagprøven, som begynder i denne uge, kunne gøre en rigtig god handel med Camilla, der vil være mulighed for at leje og måske låne et kamera, og der vil helt sikkert være mulighed for at få rigtig meget at vide om Sony Action Kamera.

Click har et stort og bredt udvalg af action kameraer i butikken i tæt samarbejde med Sony, som er en af de førende leverandører inden for den slags udstyr. Sony’s Action kameraer indeholder utrolig mange fine muligheder.

– De har formået at skabe noget, som ingen andre har, både grundet en fantastisk stabiliseringen og ikke mindst på grund af det geniale, at der sammen med kameraet er et ur, som man både kan styre optagelserne fra og samtidig også se live, hvad der optages.

-Dette skyldes den indbyggede WIFI, der skaber intern forbindelse mellem produkterne og dermed sikre de bedste optagelser og kontinuerlig mulighed for korrektion.

Click har lavet et samarbejdet mellem Sony og Idrætsefterskolen Stidsholt, som har afprøvet kameraerne i virkeligheden, og dermed givet de unge mennesker mulighed for at prøve den sidste nye teknologi helt tæt på blandt andet på en skitur.

– Det er et helt fantastisk action kamera, og jeg glæder mig til at fortælle kunderne meget mere om mulighederne, siger Camilla Hjortholm.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Camilla har valgt Sony’s Action kamera som fagprøve' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER