Nu sker der endelig noget med byens øjebæ – APRILSNAR!

Nu sker der endelig noget med byens øjebæ – APRILSNAR!

1. april 2016 - kl. 0:18 - af

Efter mange tovtrækkerier er det lykkes kommunen at købe grunden på Vestergade 12.

Borgmester Birgit Hansen udtaler: ”Nu skal der ske noget, så vi har købt grunden, og den vil i løbet af kort tid blive lavet om til et grønt område, med mulighed for byens borger for at hygge sig, og hvor også byens børn kan få et frirum og en legeplads”.

Også Handelsstandsforeningens formand Hans Ole Kalhøj er tilfreds med denne udvikling, og ser frem til at byen får et grønt område – midt i byen – og at man, når turistsæsonen nærmer sig, ikke mere har den kedelige og grimme grund at se på, men en grøn oase midt i byen.

Aftalen er kommet i stand efter tvangsauktionen over grunden blev afblæst. Der herskede i den forbindelse megen usikkerhed om hvem der havde købt grunden og hvad der nu skulle ske. Men et er sikkert nu er det slut med tomme løfter, snart vil græsset gro på hjørnet af Vestergade, ved indkørslen til byens gågade.

 

5 kommentarer til “Nu sker der endelig noget med byens øjebæ – APRILSNAR!” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

5 kommentarer til “Nu sker der endelig noget med byens øjebæ – APRILSNAR!”

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu sker der endelig noget med byens øjebæ - APRILSNAR!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER