Karim fra Highway 69 i Sæby åbner endnu en restaurant

Karim fra Highway 69 i Sæby åbner endnu en restaurant

8. marts 2016 - kl. 8:37 - af

Karim, manden bag Restaurant Highway 69 på Frederikshavnsvej i Sæby, åbner i løbet af nogle uger sin fjerde restaurant og denne gang i Strømgade i Hjørring.

Restaurant Highway 66 bliver navnet på det amerikansk inspireret spisested i bygningen, der tidligere husede Jensens Bøfhus i Hjørring. I Sæby blev det Highway 69 på grund af adressen, mens det i Blokhus, Aalborg og snart også Hjørring bliver Highway 66.

– Highway 66 er en amerikansk inspireret familierestaurant. Navnet er inspireret af rute 66 i USA. I Sæby var det oplagt at holde fast i 69 på grund af adressen på hovedvejen skråt over for Hotel Viking, fortæller Karim.

Karim købte i oktober 2009 den tidligere Q8 tank på Frederikshavnsvej 69 af Hotel Viking og åbnede foråret efter restauranten efter en større renovering og ombygning.

– Vi serverer bøffer, ben og burgere, hvor vi bruger de bedste råvarer, krydret med vores egne krydderibladninger og serveret med frisk tilbehør og lækre saucer og dip. Det er meget populært, og vi har rigtig dejligt travlt, slutter Karim.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Karim fra Highway 69 i Sæby åbner endnu en restaurant' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER