Påskemusical i Lyngså kirke<br>…

Påskemusical i Lyngså kirke

29. februar 2016 - kl. 9:25 - af

Aktivitetsudvalget i Albæk-Lyngså kirkedistrikt har en hel del tilbud til børn i og omkring Påske.

Blandt andet er der en Påske-musical på vej. Her kan alle børn mellem 8 – og 12 år deltage, og øvedagene foregår i Lyngså kirkehus fra 9 – 15 mandag, tirsdag og onsdag, der falder på datoerne 21. 22. og 23. marts.

Onsdag 23. marts er der åben generalprøve fra 15 – 16, og premieren finder sted i kirken 2. påskedag, der falder 28. marts.

Instruktionen tager de to musikpædagoger, Dina Flyvbjerg Ledet og Hanne Møller, sig af. Kostumer og remedier fremstilles af de involverede, alt imens der også øves på sangene. Ketty Kjær Pedersen fungerer som scenemedhjælper, og onkler, tanter, forældre og bedsteforældre er meget velkomne.

Tilmelding skal ske til Hanne Møller på mobil 22 30 66 04 eller på mailadressen hanne@minimusik.dk

Tekst og foto Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Påskemusical i Lyngså kirke
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER