Forbedring af trafikale forhold ved Sæby Skole

Forbedring af trafikale forhold ved Sæby Skole

28. februar 2016 - kl. 14:37 - af

Saeby skole foto_600x250Når Børne- og Ungdomsudvalget mødes næste gang den 3. marts, skal udvalget drøfte en anmodning fra udvalgsmedlem Lars Oldager (DF), som ønsker, at der bliver set på forbedringer af de trafikal og logistiske forhold på Sæby skole afdeling syd.

Det fremgår af sagen, at anmodningen er fremsat på baggrund af henvendelser fra forældre til børn på skolen. Disse udtrykker bekymring over, at der opleves et trafikalt kaos i forbindelse med børnenes mødetid om morgenen. Der er rigtig mange børn, der bliver kørt i skole af deres forældre eller via kør-sammen-ordninger forældre imellem. Det oplyses, at der er sket flere “små” trafikuheld, hvor der er sket påkørsler mellem biler.

Punktet indebærer en beslutning om brug af anlægsmidler. Dansk Folkeparti ønsker at indstille til udvalget, at der tages beslutning om igangsætning af forbedring af de trafikale/logistiske forhold på Sæby Skole på Brolæggervej. DF foreslår, at kommunens trafik- og vejingeniør straks påbegynder arbejde på et løsningsforslag for imødekommelse af denne farlige situation der optræder hver morgen.

DF vil bede udvalget tage stilling til og træffe beslutning om, at der etableres en udkørsel op mod stadion, samt at volden rundt parkeringspladsen nedlægges, og der etableres yderligere parkeringspladser. Desuden foreslås, at den allerede anlagte “kys og farvel”-sløjfe forlænges.

Indstillingen til mødet lyder: ”Drøftes”.

Tekst af Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forbedring af trafikale forhold ved Sæby Skole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger