Oplev det udvidede og nyrenoverede Museum – gratis!

Oplev det udvidede og nyrenoverede Museum – gratis!

27. februar 2016 - kl. 9:55 - af

Efter to år med byggeri både ude og inde er Skagens Museum endelig åbnet igen. Det fejrer museet med åbent hus, hvor der er gratis adgang for alle.

Fredag den 4. marts fra klokken 10.00 til 20.00 er der gratis adgang på museet på Brøndumsvej. Her er der guidede omvisninger i huset og udstillingerne klokken 11.00, 15.00 og 18.00, men du er også velkommen til at opleve de mange, fantastiske værker på egen hånd.

– Da man indviede Ulrik Plesners nye museumsbygning i 1928 holdt man åbent hus for de lokale. Det har vi ladet os inspirere af, og jeg håber at så mange som muligt vil finde tid og lyst til at kigge forbi – både for at opleve arkitekturen og selvfølgelig også de mange udstillinger i huset, siger museets direktør Lisette vind Ebbesen.

Skagens Museum er genåbnet med tre nye udstillinger: i den nyrenoverede, røde Plesner-bygning vises den imponerende udstilling Ophængt, hvor 454 af de vigtigste værker i museets samling hænger fra gulv til loft med få centimeter mellem rammerne. Samtidig udstilles der Bindesbøll-keramik på 1. salen.

I den nye Skiferbygning vises de mest sarte værker i udstillingen På Papir. Det er kulskitser, akvareller, pasteller og raderinger af skagensmalerne. Mange af disse værker har aldrig været udstillet før, da de er meget sarte overfor lys og klimapåvirkninger

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev det udvidede og nyrenoverede Museum – gratis!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER