Lav din egen nomermaske og leg med prinsesse Zika

Lav din egen nomermaske og leg med prinsesse Zika

20. februar 2016 - kl. 9:13 - af

Onsdag den 24. februar kl. 13.00 – 14.30 kan du lege din børnebog på Sæby Bibliotek. Den dag får vi nemlig besøg af Jan Kjær og folkene fra Tigertræning, og de laver nomertræning med børn fra 3 – 8 år.

Vi starter med, at hvert barn laver sin egen Nomermaske, og derefter træner og leger vi sammen med prinsesse Zika. Til sidst får alle deltagere et flot Nomer-diplom med hjem.

De populære historier om Nomerne inspirerer børnenes fantasi, og med nomertræningen får de mulighed for at lege og digte videre på historierne. Legene er enkle bevægelseslege, der tager udgangspunkt i de 6 Nomertyper: kriger, rytter, opfinder, magiker, helbreder og mad-nom.

– Vi håber, at rigtig mange børn har lyst til at være med til nomertræningen på Sæby Bibliotek og ser frem til en hyggelig eftermiddag med glade børn, som bliver inspireret til at lege og digte videre på deres historier, udtaler børnebibliotekar Merete Trap fra Sæby Bibliotek.

Jan Kjær og folkene fra Tigertræning
Det er forfatter og tegner Jan Kjær og folkene fra Tigertræning, som er gået sammen om at udvikle en børne-event, der kombinerer børnelitteratur og bevægelseslege. Du kan læse mere om Jan Kjær og nomerne her: http://www.jankjaer.dk/?page_id=894 og om folkene fra Tigertræning her: http://www.tigertræning.dk/.

Billetter
Du kan købe billetter til foredraget allerede nu -– enten online på www.bibl.frederikshavn.dk eller på dit lokale bibliotek i den betjente åbningstid. Pris: kr. 25,- pr. stk. 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Lav din egen nomermaske og leg med prinsesse Zika' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER