Nyt flot look skal symbolisere kvalitet

Nyt flot look skal symbolisere kvalitet

19. februar 2016 - kl. 0:33 - af

I forbindelse med den store til- og ombygning, der netop nu pågår hos Meny i Sæby, kan man begynde at skimte det nye look bygningen får, når det hele i slutningen af maj gerne skulle stå færdigt.

I tiden som Sæby Storkøb og senere SuperBest, har bygningen på Stygge Krumpens Vej været omkredset af grå beton, som måske ikke ligefrem er smukt at se på, men det bliver der nu lavet om på.

Den nye smukke bygning skal symbolisere kvalitet og ikke mindst at her ligger Sæby’s største og førende fødevaremarked.

Købmand Claus Karlsen, der udgør den ene halvdel af makkerparret i Meny, glæder sig da også til at vise den flotte nye butik frem til sommer. Men indtil da er det ikke helt uden omkostninger at være købmand i Meny, senest har han måttet se sit kontor forsvinde, umiddelbart til venstre for indgangen, for at gøre plads til det nye indgangsparti, der kommer til at dække hele venstre hjørne af bygningen.

Men det er kun begyndelsen, for hele langsiden langs parkeringsbåsene står også inden længe for tur, her skal den lave del af bygningen fjernes, og der bygges ligeledes helt nyt, i de flotte grå murersten, som man efterhånden kan skimte på bagsiden af Meny over mod Lidl, det bliver smukt!

Træder man indenfor i Meny, er der ikke den store forandring at se endnu, og det er helt bevidst, for ikke at give kunderne en dårlig oplevelse med det store projekt, fortæller Claus. “Kunderne kommer slet ikke til at mærke de store forandringer vi gennemgår. Vi deler ganske enkelt projektet op i fire, så butikken bare ændre udseende, hver gang en ny etape påbegyndes. Man kan næsten sige vi bygger en butik i butikken, sådan kunderne fortsat kan handle i ro og mag og med samme store udvalg”.

Lige nu er det slagterafdelingen, der arbejdes på i den nye tilbygning, og det er da heller ikke svært at se på slagtermester Benny Nielsen, at han glæder sig.

“Vi gør alt, hvad vi kan, for at kunderne stadig får en super oplevelse i butikken, men det er da klart, vi glæder os til at vise kunderne en helt ny slagterafdeling, med alt hvad hjertet begærer”.

Makkerparret Claus og Benny ligger da heller ikke skjul på, at de har masser af gode ombygningstilbud i ærmet, så der bliver endnu flere grunde til at komme i Meny, både nu og frem til den færdige butik står klar sidst i maj.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt flot look skal symbolisere kvalitet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger