Wueso Sjøw ruller over scenen igen…

Wueso Sjøw ruller over scenen igen…

18. februar 2016 - kl. 1:03 - af

Tekstmøde med både sjov og alvor.
De hygger sig, og de morer sig. De fortæller vittigheder, og så griner de igen. Det er ikke kun terperi, når der er tekstmøde i Stensnæsskolens musiklokale i Voerså, men masser af samvær og underholdning. Men man skal ikke glemme, de er alle meget alvorlige, når det endelig skal være.

Aktørerne Dorte Nielsen, Jane Mechlenburg, Trine Jørgensen, Pauline Stein, Jakob Jæger Degn Christensen og Flemming Bærentsen er samlet i Stensnæsskolens musiklokale sammen med instruktør Michael Schioldan og sufflør Mette Bagger, for at lægge sidste hånd på tekster, udstyr og musik. Det går bestemt ikke stille af, og alle deltager ivrigt i løjerne.

Ifølge Jakob Jæger Degn Christensen kan publikum godt begynde at glæde sig, for det bliver rigtig sjovt. Selvfølgelig er der et par stykker, der må lægge ryg til nogle drøje hug, men det skal man ikke tage så tungt. Det er kun sjov, fest og ballade. Vi, der er på scenen, morer os i hvert fald gevaldigt.

Generalprøve og premiere
Showet ruller over scenen i Voersåhallen fredag 4. marts 19.00, hvor der er generalprøve.

Billetter a kr. 50 – købes ved indgangen. Heri er iberegnet kaffe og brød. Børn under 10 år har gratis adgang.

Premieren finder sted lørdag 5. marts, hvor der indledes med spisning 17.30. Maden leveres af Kjærgårds Specialiteter. Efter spisningen ruller Wueso Sjøw hen over scenen, og når det er slut, spiller Curly Band op til dans, til ud på de små timer.

Billetter i forsalg
Billetter til lørdag a kr. 250 – inklusiv show, spisning samt dans og musik, kan købes i Voerså hos MK – Klip 9846 0966 og Ann Thomsen Voerså Fodklinik 2484 6189. I Lyngså er det hos frisør Pauline Stein 9885 0888, og i Præstbro er det Den Bette Trekants købmand 2910 7046. Bordbestilling kan ske fra 29. februar indtil 3. marts mellem klokken 18.00 og 20.00. Her kontaktes Anni Hansen på 9846 0303.

Instruktøren Michael Schioldan er også tekstforfatter sammen med Conny Thomsen. Rikke Gadensgård har leveret tekst til et enkelt nummer. Musikken til aktørerne på scenen leveres af Lene Frederiksen fra Løkken.

Masser af lokalstof
– I år vil jeg sige, at Wueso Sjøw består af 83 % lokalstof og 17 % udenomsstof. Det betyder ikke, at man som udefrakommende ikke kan more sig gevaldigt over lokalstoffet. Det er med garanti ikke nødvendigt at have lokalkendskab, så mød bare op, opfordrer instruktøren og kommer med en afsluttende bemærkning på vendelbomål, som lyder sådan her.

– Wi ka å´el sammen kom te å jør i nallern, å det jør wi osse.

(Vi kan alle sammen komme til at gøre i nælderne, og det gør vi også, red.)

Denne sætning ville instruktøren ikke uddybe nærmere, men det må man jo så finde ud af selv ved at møde op til showet, i den første weekend i marts.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Wueso Sjøw ruller over scenen igen...' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER