Forsyningen leverer også fremover strøm til kunderne

Forsyningen leverer også fremover strøm til kunderne

17. februar 2016 - kl. 15:00 - af

elmaaler_600x250Vi får i Frederikshavn Forsyning mange henvendelser fra vores elkunder i denne tid. Vores kunder er på forskellig vis blevet kontaktet af sælgere fra andre elhandelsfirmaer, fx på gaden, i supermarkeder eller telefonisk. Disse sælgere henviser til de nye regler på elmarkedet og ønsker at sælge el til Forsyningens kunder. Henvendelserne kan give en opfattelse af, at man som kunde nu er forpligtet til at skifte elleverandør, eller at Forsyningen har indgået aftale med firmaet om at levere el i området. Sælgerne giver samtidig et billede af, at man opnår store besparelser ved at skifte leverandør. Det er på ingen måde korrekt, og Forsyningen vil som hidtil og til fortsat konkurrencedygtige priser sælge el til sine nuværende som kommende kunder, der ønsker at bruge Forsyningen som leverandør.

Fakta er, at

  • Forsyningen (Frederikshavn Elhandel) også fremover leverer strøm til vore kunder
  • den eventuelle besparelse ved skift af elleverandør er meget lille, da afgifter udgør ca. 80 % af prisen
  • Forsyningens elpriser og leveringsvilkår absolut er konkurrencedygtige
  • det kun er Forsyningens egne medarbejdere, der sælger strøm på vegne af Frederikshavn Elhandel
  • du også ved Forsyningen kan få strøm (Miljøel), der udelukkende kommer fra CO2-neutrale kilder, sol, vind og vand

Er du i tvivl om regler og vilkår på elmarkedet så kontakt Forsyningens Kundeservice, tlf. 9829 9000. Du kan også læse mere om de nye regler på elmarkedet på forsyningen.dk under Kundeservice.

 

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forsyningen leverer også fremover strøm til kunderne' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER