Vigtige frister for puljer, legater og priser

Vigtige frister for puljer, legater og priser

16. februar 2016 - kl. 0:06 - af

Frederikshavn_Raadhus_600x250_5036Den kommende tid vil være særdeles vigtig at være årvågen og meget opmærksom for foreninger og lignende i Frederikshavn Kommune.

Center for Kultur og Fritid har skrevet ud til foreningerne og henledt deres opmærksomhed på en række forhold.

Således skal man huske indberetning af tilskudsansøgninger i perioden fra den 16. februar og frem til den 1. april. Indlevering af regnskaber for 2015 kan ske fra og nu frem til den 1. maj., og opretholdelse af sæsonbookinger kan ske i perioden 1. april – 23. maj.

Fra årsskiftet skal borgere, foreninger, ildsjæle, og eventmagere m.v., som ønsker at igangsætte projekter inden for fritid, idræt, kultur og landdistriktsudvikling benytte ”Én indgang”. Formålet hermed er, at borgerne oplever en samlet behandling af deres henvendelse, idet der sidder 2 medarbejdere i ”En indgang”, som kan guide og hjælpe med en idé eller et projekt. Der er ligeledes rådgivning om myndighedstilladelser og dialog om støttemuligheder.

For kultur- og fritidslivets aktører betyder dette konkret, at alle ansøgninger til Udviklingspuljen, Anlægspuljen, Brøndums Legat og De fire midler skal sendes til tilskud@frederikshavn.dk

Brøndums Legat har første uddeling i april måned. Har man en idé, der fremmer tidligere Skagens Kommunes kulturelle udvikling, skal ansøgningen være fremsendt inden 11. marts. Alle foreninger, oplysningsforbund og grupper, der får tilskud efter folkeoplysningsloven opfordres til at søge om støtte til udviklingsprojekter gennem Udviklingspuljen. Puljen administreres af Folkeoplysningsudvalget, og der er løbende ansøgningsfrist.

Region Nordjyllands Kulturpulje modtog indtil den 12. februar ansøgninger, der udvikler potentialerne i det lokale kulturmiljø eller kulturarv. Her lægges vægt på, at projekterne har regional interesse og afsmittende effekt på lokalområdet ved at styrke turisterhvervet, bosætning og erhvervsliv.

”Godt Gået Prisen; afholdes atter i år. Selve prisfesten finder sted torsdag den 19. maj kl. 17-19 i Det Musiske Hus i Frederikshavn. Frist for indstillinger er den 20. marts.

Alle foreninger i kommunen inviteres til et orienterings- og dialogmøde om etablering af sportstalentklasser tirsdag den 8. marts kl. 16,30 i Siloen på havnen i Frederikshavn. I år 1 af talentsportsklasserne vil sportsgrenene ishockey, badminton, fodbold, håndbold, golf samt floorbold være de sportsgrene, der er repræsenteret i klasserne. Men på mødet er man meget velkommen til at komme med idéer og froslag, som gælder andre sportsgrene. Der er en tilmeldingsfrist den 1. marts på mafg@frederikshavn.dk

I øvrigt afholder Folkeoplysningsudvalget sit næste møde den 31. marts.

Vil man læse mere om ”Én indgang”, kan dette link benyttes:
http://frederikshavn.dk/Sider/%C3%89n-indgang.aspx?topemne=7fdca967-6ce5-480e-b4ea-6e42dbada420

og om Brøndums Legat via dette link:
http://frederikshavn.dk/Sider/Br%C3%B8ndums%20Legat.aspx?topemne=56efb9b6-1916-4ad3-ac9d-e55c1b9a8b80&emne=04832444-538c-42b6-a1e7-88992d00b505

og Udviklingspuljen her:
http://frederikshavn.dk/Sider/Udviklingspuljen.aspx?topemne=677ae65c-22a2-421e-9f6d-019395549a48&emne=ed675892-7556-4731-bb4d-01d7dca4cada

Tekst af Per Rye

 

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vigtige frister for puljer, legater og priser' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER