Ølsmagning og pølsebord i Lyngså Boldklub

Ølsmagning og pølsebord i Lyngså Boldklub

15. februar 2016 - kl. 17:07 - af

Lyngså Boldklub er på banen igen. Det er ikke kun på grund af, det er forår, og fodboldsæsonen står for døren – nej; denne gang, er det et ølsmagnings-arrangement, der skal afvikles fredag 18. marts i boldklubbens klubhus med start 19.00. Lyngså Boldklub har de sidste åringer haft stor succes med netop sådanne arrangementer, hvor klubhuset har været fyldt til sidste plads.

Bo L. Jensen fra Danske Ølentusiaster kommer på besøg nok en gang, og det borger for kvalitet. Han har de andre gange, hvor han har været på besøg, formået at få gæsterne op på mærkerne lige fra starten, og mon ikke det også sker denne gang!

Skandinaviske og DK nyheder
I alt 8 øl skal der præsenteres, og denne gang er det Skandinaviske øl og danske nyheder, det drejer sig om. Før i tiden har han præsenteret en del øl fra Belgien, Tyskland, Holland, Tjekkiet og nogle danske fra små bryghuse.

Pølsebord
Et godt glas øl og god mad hører sammen. I pausen er der en stor god buffet med pølsebord og diverse tilbehør.

Billetter a kr. 130 – kan købes og bestilles ved henvendelse til Lyngså Boldklubs formand Ib Thomsen på mobilnummer 2023 0611.

Sponsorcykelløb
Næste gang, Lyngså Boldklub er på banen med et alternativt arrangement er lørdag 21. maj, hvor der er sponsorcykelløb i byen på en rundstrækning der måler omkring 5 – 6 km, så de ivrige og svedende ryttere kommer forbi start og mål flere gange.

Tekst og fotos Cille Strøm

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ølsmagning og pølsebord i Lyngså Boldklub' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER