Hørby Bazar – et rent tilløbsstykke

Hørby Bazar – et rent tilløbsstykke

13. februar 2016 - kl. 9:24 - af

Allerede få timer efter der var åbnet for booking af stande til årets Hørby Bazar, begyndte tilmeldingerne at strømme ind. Og det ser ud til, at det lokale mekka for handlende, krejlere og kunsthåndværkere bliver endnu større i år end i 2015.

Gæsterne var ikke i tvivl. Allerede på sidste års bazar stod kræmmere klar til at forudbestille en stand til dette års bazar. Men for at alle skulle have lige muligheder, er der først nu åbnet for booking at stande til bazaren i 2016. Og de tre initiativtagere Ann Bang, Hanne Jakobsen og Helle Brinkmann fortæller, at bookingerne strømmer ind:

– Sidste år måtte vi sige stop, da vi nåede op på 77 boder, for der skulle jo også være plads til gæsterne. Og meget tyder på, at vi igen i år får fyldt hallen på Hørby Efterskole med boder, for det vælter nærmest ind med tilmeldinger, lyder det fra de tre glade arrangører.

-I år afholdes Hørby Bazar søndag d. 20. marts fra kl. 11-15. Hørby Efterskoles hal er i ugen op til omdannet og pyntet til teatersal for skolens musicalforestilling. Vi kan derfor genbruge pynten, og borde og stole er jo fundet frem – Vi er jo lidt praktiske og økonomiske siger Ann og Helle, som til dagligt arbejder som henholdsvis køkkenleder og sekretær på Hørby Efterskole. Sammen med Hanne, den lokale ildsjæl og idekvinde bag bazaren, omdanner de teatersalen til stande, når tonerne fra årets musical er klinget af.

De tre arrangører tør godt garantere, at Hørby Bazar igen i år vil være et besøg værd. Standene vil bugne af kræmmervarer – tøj, sko, tasker, legetøj, brugskunst, glaskunst, indretning, bøger, nips og meget, meget mere. Både private og professionelle butiksindehavere vil være repræsenteret på standene, så der vil være varer for enhver smag. Igen i år vil bazaren også kunne mønstre en café med kaffe, kage, frokostboller og lune lækkerier fra efterskolens køkken – til yderst favorable priser.

Man kan stadig nå at booke en stand (det koster 70,- kr.) ved at kontakte en af initiativtagerne: Hanne Jakobsen tlf. 2673 5502, Ann Bang tlf. 2462 0436 eller Helle Brinkmann: tlf. 4240 6072.

Hvis man ønsker at besøge bazaren og gøre en god handel eller få en hyggelig eftermiddag med et par veninder, så er der gratis adgang.

Ved at deltage i Hørby Bazar 2016 støtter man samtidig et godt formål. Overskuddet går nemlig til Hørby BørneMusikFestival og Hørby Bylegeplads.

En stand udgør: Et bord (ca. 2 m) og to stole. Såfremt man har brug for mere plads, er der mulighed for at booke to sammenhængende stande. Husk byttepenge. Opstilling af stande fra kl. 9.30-10.45.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hørby Bazar - et rent tilløbsstykke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER