Højtlæsning fra den eventyrlige verden

Højtlæsning fra den eventyrlige verden

10. februar 2016 - kl. 9:17 - af

Elsker du også de klassiske eventyr af H. C. Andersen og Brødrene Grimm eller måske nogen af de andre eventyrfortællere? Tag med børnebibliotekaren på en spændende rejse ind i eventyrets verden, når hun læser højt af det eventyr du vælger.

Kan du lide abrakadabra-fortællinger fyldt med tryllestøv, magi og spådomme? Elsker du også magi og spådomme, når prinsen eller prinsessen forvandles af den onde heks eller trold. En forunderlig verden fyldte med skønne feer, alfer, tyranner og modige helte blandet med tåbelige tosser, fabeldyr og mørk magi.

11 højtlæsningsarrangementer er der tilrettelagt rundt om på kommunens biblioteker. I Skagen, Sæby og Frederikshavn læser bibliotekarerne op om formiddagen, mens det er om eftermiddagen på Ålbæk Bibliotek.

På Sæby Bibliotek sidder bibliotekaren klar med en stor bunke bøger. Første gang er mandag 15. februar, kl. 10, og desuden mandag 21. marts og mandag 11. april, men hold endelig øje med de lokale aviser og netavisers omtale eller kig ind på vores hjemmeside, så du kan se, hvornår din børnebibliotekar læser højt.

Der er fri entré, men biblioteket vil gerne have en tilmelding på bbib@frederikshavn.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Højtlæsning fra den eventyrlige verden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER