GF Forsikring udvider lokalt<br>…

GF Forsikring udvider lokalt

10. februar 2016 - kl. 0:03 - af

Hvor andre forsikringsselskaber centraliserer sig i de store byer, går GF Nord i Frederikshavn og Hjørring imod strømmen.

I det nordjyske er interessen for at blive forsikret lokalt i et landsdækkende selskab stor. Faktisk er der så travlt, at man på det lokale GF Forsikring kontor i Frederikshavn og Hjørring har udvidet staben med to nye medarbejdere for at kunne følge med.

Søren Stidstrup Larsen er startet som forsikringsrådgiver hos GF Nord. Søren, der kommer fra Pandrup har mange års erfaring som salgs- og kunderådgiver hos Tryg. Derudover er Rene Pilgaard også ansat som forsikringsrådgiver. Rene, der kommer fra Frederikshavn har mange års kundeerfaring som assurandør hos Topdanmark. Begge sidder klar til at modtage kunderne inde på kontorerne både i Frederikshavn og i Hjørring.

Og sidste skud på stammen er områdechef Tina Bilstrup Philipsen, der tiltrådte i august. Tina afløser tidligere forretningsfører Birthe Jensen, der hidtil har haft ansvaret for den daglige drift af de to nordjyske klubber. Med sin daglige gang på såvel Frederikshavn-kontoret som kontoret i Hjørring, får Tina rig lejlighed til at byde kunderne velkommen til en personlig forsikringssnak.

GF Forsikring tager udgangspunkt i kundernes behov
– GF Forsikring udvider, hvor andre forsikringsselskaber lukker eller drosler ned i det nordjyske. GF Forsikring tegnede i starten udelukkende bilforsikringer, men siden har vi udvidet og tilbyder i dag en bred vifte af forsikringsprodukter, der dækker de fleste private kunders behov, forklarer Tina Bilstrup Philipsen.

– Vi forsøger hele tiden at forny os og tage udgangspunkt i kundernes behov. Hos GF Forsikring tager vi os tid til at lytte til, hvad kunderne efterlyser af gode dækninger. Vi har fx lige lanceret en ny husforsikring med nogle fantastisk gode dækninger, blandt andet med udvidet vandskadedækning som vi ved, mange kunder har efterlyst, tilføjer Tina Bilstrup Philipsen, og fortsætter:

– Med vores lokale tilstedeværelse giver vi nordjyderne muligheden for at komme forbi og få en uformel snak om forsikringer. Så hvis man kunne tænke sig muligheden for nemt at sammenligne dækninger og pris, er man velkommen til at kigge forbi og få et gratis forsikringstjek.

– Siden vores opstart i 1967 har vi haft succes med at tilbyde vores fornuftige bilister del i overskuddet, hvilket bilkunderne har sat stor pris på igennem årene. Dette populære koncept udvider vi nu, så det gælder alle vores produkter og dermed er der endnu flere GF kunder, der får del i og gavn af overskudsdeling. Når vi samtidig kan tilbyde nye og forbedrede forsikringsprodukter er det det, vi kalder – forsikring for alle pengene, slutter Tina Bilstrup Philipsen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GF Forsikring udvider lokalt
...'
til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER