Endelig lokalplan for Erhvervspark Syd

Endelig lokalplan for Erhvervspark Syd

8. februar 2016 - kl. 10:29 - af

Volstrup_600x250På det seneste møde i Plan- og Miljøudvalget forelå som punkt på dagsordenen en endelig vedtagelse af lokalplan for den tidligere Volstrup Skole – nu benævnt Erhvervspark Syd.

Sagen er tidligere behandlet af Plan- og Miljøudvalget og af Økonomiudvalget på møder i oktober 2015.

Forslag til lokalplan samt forslag til kommuneplantillæg har været fremlagt til debat i perioden fra 28. oktober til den 5. januar 2016.

Formålet med lokalplanen er bl.a. at sikre, at området kan anvendes til erhvervsformål og servicevirksomhed for virksomheder, som er afhængige af nærheden til motorvejen.

Center for Teknik og Miljø har i løbet at debatperioden ikke modtaget indsigelser til planforslagene. Dog har Vejdirektoratet indsendt bemærkninger, som hovedsageligt vedrører kommuneplantillæggets afsnit ”Opholdsarealer/ubebyggede arealer” samt afsnittet ”Trafik” og lokalplanens afsnit ”Anvendelse” samt afsnittet ”Vejadgange”. Fagcenteret har gennemgået Vejdirektoratets bemærkninger og tager bemærkningerne til efterretning. Fagcenteret finder dog ikke anledning til, at bemærkningerne bør medføre ændringer i lokalplanen og kommuneplantillægget i forhold til de fremlagte planforslag.

Kommunaldirektøren indstiller, at Plan- og Miljøudvalget over for Økonomiudvalget anbefaler, at lokalplan Erhvervspark Sæby Syd samt kommuneplantillæg vedtages uden ændringer i forhold til de fremlagte planforslag.

Denne indstilling blev tiltrådt af Plan- og Miljøudvalget.

Tekst af Per Rye

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Endelig lokalplan for Erhvervspark Syd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER