Mange trodsede vejret og slog katten af tønden i Sæby

Mange trodsede vejret og slog katten af tønden i Sæby

7. februar 2016 - kl. 21:51 - af

Lørdag var det igen blevet tid til tøndeslagning på Sæby Torv og lige så sikkert, som den tradition det er, er vejret ikke noget at prale med.

Dette var også tilfældet denne lørdag med gråvejr og finregn, men det til trods var der fyldt godt op på Torvet, da Borgerforeningen satte årets fastelavnsfest i gang.

Masser af børn til de tre tønder og også rigtig mange fantasifulde udklædninger satte kulør og god stemning. Troen på, at den enkelte kunne få tønden til at falde, var også helt intakt, for nogen var det dog en større mundfuld end for andre, og derfor måtte der da også en hjælpende hånd til hos de yngste, før kattekonge og dronning kunne fejres.

Derudover var pigerne fra Spar Nord rykket ind i julemandens hus, og herfra servicerede de med varm kakao og chokoladeboller til de fremmødte, hvilket faldt i særdeles god jord, nu vejret var, som det var.

En konkurrence om en pølsevogn var også sat i værk, kort sagt, deltag og vind en pølsevogn til din børnefødselsdag, hvis du er heldig. Bag konkurrencen stod Spar Nord, og de havde endnu ikke trukket den heldige vinder, da avisen forlod Torvet, men mon ikke vi kan løfte sløret for, hvem den heldige er i den kommende uge.

Andre var også heldige at vinde titlen kattekonge eller -dronning, eller bedste udklædning og med titlerne fulgte et gavekort fra Handelsstandsforeningen og en billet til BørneMusik Festivalen i Hørby til sommer.

Vinderne blev:

Børn op til 5 år:
Kattekonge – Magnus Pedersen
Dronning – Sigrid Vejby Engbjerg

Børn op til 8 år:
Kattekonge – Amalie Christiansen
Dronning – Patrick Olesen

Børn fra 8 år:
Kattekonge – Camilla Back
Dronning – Christina Back

Bedste udklædte:
Dreng – Jannick Nielsen
Dronning – Ida Farum

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Mange trodsede vejret og slog katten af tønden i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER