Det blev en fest af de bedre i Syvsten

Det blev en fest af de bedre i Syvsten

1. februar 2016 - kl. 11:53 - af

Stig Rossen og Vennerne leverede en energisk koncert i Syvstenhallen lørdag til den traditionelle “Bamsefest”. Et lille 5-årsjubilæum for Stig og Vennerne. Publikum var på mærkerne, og det blev en fantastisk fest med så mange glade ansigter.

”Dejligt at publikum kan lide vores koncept og støtter os år efter år. 4Play havde den store opgave at underholde under spisningen og sætte gang i festen, som kulminerede med Vimmersvej, som Stig og Vennerne bl.a. leverede.

Det er fantastisk at vi har gæster fra hele landet og nogle vælger endda at overnatte i deres camper på parkeringspladsen.

Dansebenene blev rørt til fulde, og personalet i hallen lørdag aften fik også lov at bruge deres ben. 70 frivillige får det hele til at gå op i en højere enhed, og vi er taknemmelige for den store hjælp”, fortæller Inge Nørbjerg Rasmussen fra Syvsten IF.

Hallen er klar til sport igen og kun enkelte tinge mangler at finde deres rette plads igen.

Den 28. januar 2017 bliver næste gang “bamsefesten” løber af stablen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Det blev en fest af de bedre i Syvsten' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER