40 års jubilæum hos Frederikshavn Boligforening

40 års jubilæum hos Frederikshavn Boligforening

1. februar 2016 - kl. 16:57 - af

I dag er Karl Falden blevet fejret – han har nemlig 40 års jubilæum i boligforeningen.

Dagen startede med morgenkaffe i selskab med familie og gode kollegaer samt besøg af ikke mindre end to arbejdsgivere – Bjarne Wallentin, som er formand for boligforeningen og borgmester Birgit Hansen. Der blev holdt taler, hvis indhold kun havde rosende ord til Karl, som en loyal, flittig og ikke mindst vidende medarbejder.

Jubilaren startede i 1976 i Boligforeningens tekniske afd. i Sæby, og Boligforeningen havde dengang 190 boliger, senere blev Karl inspektør og stod for bygninger og renovering – her kan man virkelig se, at Karl har været inde over – nu er han inden for specialområder i Boligforeningen, som ejendomsinspektør, og her handler det om bl.a. ældre boliger og skimmelsvamp, hvor han nærmest er ekspert. Boligforeningen tæller i dag 811 boliger, så der er sket noget på 40 år.

Sin ”fritid” bruger Karl i byrådet (S), hvor han også – næsten naturligt – er med i Teknisk Udvalg og Socialudvalget.

Karl har altid evnet at følge med udviklingen og har været omstillingsparat, når dette har været krævet. Boligforeningen vil gerne takke Karl for de første 40 år, og de glæder sig til endnu flere.

 

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '40 års jubilæum hos Frederikshavn Boligforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER