Er din rejseforsikring klar til skiferien?

Er din rejseforsikring klar til skiferien?

29. januar 2016 - kl. 10:36 - af

Det er sæson for skiferie, og dermed også sæson for skiulykker. Skal du ud på pisterne, er det derfor en god ide at få tjekket din rejseforsikring, og GF Forsikring. GF Nord kan du finde på adressen Brinck Seidelinsgade 7 i Hjørring. Se mere her: http://www.gfforsikring.dk/GF-kunde/Klubsider/Klub-192.aspx

Rejseforsikringen er uundværlig
Hvis du ikke allerede har en rejseforsikring, er det vigtigt at få en, før du pakker skitasken. Det gule sundhedskort virker ikke længere, når du opholder dig i udlandet, og det nye blå kort dækker ikke så godt, som det gule gjorde. Det betyder blandt andet, at du ikke længere kan være sikker på gratis lægebehandling, hvis du bliver syg eller kommer til skade på din ferie. Brækker du for eksempel benet på skiferien, risikerer du en stor regning for hospitalsopholdet.

Kom godt hjem fra skiferien
Er du kommet alvorligt til skade på skiferien, skal du være opmærksom på, at det blå kort ikke dækker hjemtransport. Hvis du er kommet så slemt til skade, at du har brug for særlig hjemtransport, kan det løbe op i meget store summer, som du selv skal betale. Med en rejseforsikring fra GF er du sikret hjemtransport i tilfælde af alvorlig sygdom eller tilskadekomst.

Den rigtige dækning
Har du en årsrejseforsikring Europa inklusiv Tyrkiet hos GF, er du dækket i de europæiske lande, der typisk er destinationer for skiferier. Det gælder for eksempel Østrig, Frankrig, Schweiz og Italien. Skal du på ferie uden for Europa, bør du købe en rejseforsikring verden. GF Forsikring tilbyder også et særligt tilvalg til dig, der skal på skiferie. Med tilvalget ski og sport skirejse får du dækning for lejet skiudstyr samt dækning for en ny ferie eller kompensation for ødelagte rejsedøgn, hvis du falder og må tilbringe resten af ferien på krykker.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Er din rejseforsikring klar til skiferien?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER